Lycklig

Ibland när jag läser en artikel om adhd kan jag bli riktigt lycklig och det blev jag idag. Cissi Wallin skriver i Metro och jag känner igen mig så. Läs!

http://www.metro.se/kolumner/alla-verkar-ju-ha-en-slang-av-adhd-nufortiden/EVHpcB!oKaAc0UdqXChc/

"Alla verkar ju ha en släng av adhd nuförtiden"

Annonser

3 thoughts on “Lycklig

  1. Bra skrivet😄 Att Amanda fick sin adhd diagnos och nu medicinerar är bland det bästa som hänt henne och det håller hon själv med om. Nu kan hon klara av hela dagen i skola utan utbrott och vi kan prata om saker som hänt för hon kan hålla kvar tankar och funderingar kring saker som hänt.
    Fram med mer kunskap om NPF säger jag bara😄 Kram på dig

    • Vad härligt att höra Malin! Jag medicinerar också men kan tycka ibland att jag tappat lite av det som var jag. Men för min läkare så får jag laborera som jag vill så när jag inte behöver så skippar jag medicinen (typ helger). Puss!

      • Amanda har en ganska låg dos mest så hon ska fungera i skolan. Hemma är hon precis som vanligt på kvällen när medicinen gått ur. Hon vill ta sin medicin varje dag för att slippa bli så arg som hon säger. Men hon är fortfarande väldigt aktiv och framåt så det är skönt 😄 Skönt när man kan göra så det passar en själv tycker jag. Vi har även fått en extra medicin om det skulle vara så att det blir för jobbigt att hålla fokus på träningar eller andra saker som ligger på kvällen men den har hon inte behövt ta ännu. Allt är för hennes skull och hon vet att det finns och kan vara med och bestämma så det känns skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s