Morgon

Hade så svårt att somna igår. Trots en elefantdos av allt jag bara erbjöds. Ville INTE ligga vaken och gråta mig till sömns. Men det gjorde jag ändå.
Låg och lyssnade på radio med lurar i iphonen men det drar så mycket batteri så efter bara någon timme dog den. Får inte ha laddarsladden vid sängen. Självmordsrisken ni vet.

En tjej till bodde visst på rummet. Hon har permis nästan hela tiden utom på nätterna så hon sover i stort sett bara här. Eller sover … Det var att ta i. Hon möblerade om i rummet åtta gånger och bytte kläder ca 25 innan morgonen var kommen så även om jag har problem med sömnen gjorde inte hon direkt livet lättare.

Jag storgråter hela tiden. F mitt emot mig är manisk och är väl lika hög som jag är låg. Även hon är bipolär. Avdelningen jag ligger på är endast för affektiva patienter och inte för vilka ”psykfall” som helst utan vi delar ungefär samma diagnoser. Till skillnad från Nacka psyk där alla olika sorter delade på samma utrymme vilket kunde vara rätt kaotiskt. Här verkar det vara rätt lugnt och ganska få platser. Har inte kollat så noga ännu. Orkar inte. Vill inte prata med andra människor eller socialisera. Ligger bara i min säng.

Har bara ätit ett par smörgåsar sedan jag kom in. Känner bara äckel inför mat och får kväljningar. Blev sönderstucken i bägge händer i morse av en mentalskötare som skulle ta blodprov. Hon var INTE duktig … Har fortfarande ont.

Idag är det midsommarafton. Den första någonsin utan familjen. Känns helt fruktansvärt och jag kan inte acceptera tanken att jag har lämnat dem. Men att inte längre vilja leva är inte heller en tanke som skall vara acceptabel.

Till hela min familj! Jag älskar er!!!

Annonser

2 thoughts on “Morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s