Galet!

Alexandra och hennes tre yngsta kom hit och fikade idag. Mysig, det var ett tag sedan sågs! Hon lämnade efter sig sin Tindra och Myra jublade över att ha en kompis som fick sova över i hennes nya loftsäng.

Jag lagade en fantastiskt god middag. Japp, så är det. Det var dragonkryddad fläskfilé, couscous och mangosalsa med sötsur sås. Där gjorde jag en tiopoängare! Började dock känna att huvudet gav sig till känna och migränattack var på gång igen.

Efter maten tittade vi på Gladiatorerna och med barnens stoj och lek gav jag till slut upp och sa tack och hej. Efter att ha varit vaken över 36 timmar i sträck var det dags för mig att tryna för annars skulle det bli migränattack med spya on top.
Men … Min allra sista migränspruta och mina sömntabletter var puts väck borta! Letade överallt. Blev hysterisk. Pumpade barnen på info. Hyperventilerade. Till Erik tömde soporna i slasken. Jag hade SLÄNGT mina mediciner! What?! Jag, JAG, slänger INTE mediciner. Förstår ingenting och har inget minne av det. Helt galet. Jag vet att jag är utan sömn men jag är inte trött och lullig!!!
Jag ställde mig i fönstret och grät. För att de kunde hända, för vad som kunde hänt om vi inte hittat dem.

Jag tog sprutan. Jag tog sömntabletterna. Jag la mig i sängen. Min man myste bredvid mig.

En timme senare hamnade jag här. I soffan bredvid tonåringen och är sjukt pigg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s