Mammas flicka!

Myras födelsedag idag! Liten hade inte kunnat sova i natt så hon erkände att hon varit uppe och druckit saft och ätit upp en torr brödkant från fikat igår mitt i natten.

På sängen fick hon det sedvanliga uppträdandet med sång från sin fina familj, presenter och chokladtårta. Något som önskades hett innan jul, men som var slutsålt överallt var Paper Jamz, men vi lyckades komma över det sista exemplaret i söndags nu istället och glädjen var total! För den som inte vet vad det är så är det en mick med en liten device till som spelar musik och så kan den pitcha din röst på olika sätt. Du blir helt enkelt värsta popstjärnan ;).

I skolan firade de henne med svensk, engelsk och spansk ha den äran sång.

Ikväll har hon bestämt att hela familjen skall gå på bio. Filmvalet är lite förvånande, Mammas Pojkar (inte för att jag och Erik lägger oss och gråter direkt. MYCKET gladare över den än Nemo i 3D …). Så det blir myskväll med familjen som brukligt på någons stora dag!

Ottos dag var dock mindre kul. Fick hämta honom tidigare då han halkat på is och slagit i armen så illa att den var obrukbar. Hans fröknar är väldigt pluttinuttiga med honom så de tyckte han inte behövde vara kvar i skolan.
Tror att han överlevde faktiskt för nu sitter han och tokpaddar och skrattar i soffan …

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s