Tvätta

image Nu har vi snart bott här en vecka. Såklart har det genererats en hel del av den förhatliga TVÄTTEN. Vi har ännu inte lyxen att ha en egen tvättmaskin i lägenheten utan måste pallra oss iväg till tvättstugan. Det tycker jag är helt okej, jag gillar tvättstugor, man får allt rent på en gång och alla sängkläder blir gjorda i ett nafs.
Men. Jag har ett problem. Ett ganska stort problem. JAG HAR INGEN ANING OM VAR TVÄTTSTUGAN FINNS!!! Och inte har jag ringt värden och frågat heller.

6 thoughts on “Tvätta

 1. Ha ha, det är som i filmen ”Spinal Tap” där bandet ständigt letar efter scenen, medan du letar efter tvättstugan….:)
  Skämt åsido så gillar jag också att tvätta. Har skrivit en hel del låtar i tvättstugan.

  • Jag har ett perverst intresse för strykning också. Tror det finns ett litet förtryckt präkto i mig som ibland bara måste ut. Sedan får jag gå runt och slå ned några blomkrukor så allt känns normalt igen.

   • Ha ha, jag brukar säga att jag är en pedant inlåst i en slarvmajas kropp . I tvättstugan råder ordning och reda och det är bara en sak man gör där. Välgörande för min bristande koncentrationsförmåga.

    • Hög igenkänningsfaktor! Kan även viskande erkänna att jag kan ägna mycket tid till att skriva fina, ordentliga och perfekta att-göra-listor som jag sedan aldrig orkar fullfölja utan börjar sedan på en ny … Medan dammråttorna samlas kring fötterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s