Guldbrev

Jag som Buzzador provar just nu ”Guldbrev”. En väldigt lätt kampanj då jag bara dök ned i mitt smyckeskrin och rafsade rätt på lite gamla trasiga armband, ringar och berlocker. Enligt vikten blir det 3.000 kronor på skräp! Det är ju guld förstås så det är ju inte skräp men det har ju bara legat och gonat i små askar så varför inte sälja?

Känns som 3000 goda skäl!

Vill du också tjäna lite pengar på dina gamla trasiga (eller oanvändbara) smycken och få, precis som jag, 175 kronor/ gram?

Klicka på den här: GULDBREV länken och beställ ditt eget guldbrev idag!

7 thoughts on “Guldbrev

 1. Hej!

  Kommentaren från Ann Christin har kopierat och spridits över många olika bloggar. Vi tycker att detta är mycket konstigt då denna Ann Christin inte finns registred som kund hos oss. Vi kommer självklart utreda detta noggrannare för att få reda på vem som egentligen ligger bakom detta.

  Snabbhetskampanjen kan man läsa mer om på hemsidan, där villkoren tydligt står. Känner man sig ändå osäker eller har några som helst frågor är man alltid varmt välkommen att höra av sig till oss på kundtjänsten!

  Med Vänlig Hälsning
  Amanda, Guldbrev, 08 – 12 00 28 00

 2. Hej

  Jag valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.

 3. Marie: Jag kan inte påstå att jag själv badar i guld och det mesta sparar jag. Men jag hade lite trasigt och det var det verkligen värt att göra mig av med.

  Titti: Vad bra! Onödigt att låta pengar ligga och skräpa i diverse lådor :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s