Gubbar

Hmm, i två inlägg har jag nu insinuerat att det funnits gubbar i mitt liv. Det är sant. Egentligen är det sådär halvkul att erkänna men Erik är typ den yngsta jag varit gängad med. Resten har varit äldre. Waaaay older och till och med övermogna.

Det pratar jag inte så högt om. Några av dem har väl gått i pension vid det här laget och jag vill gärna behålla den bild av dem som jag hade då, för 20 år sedan.

Men min man vill inte ha någon bild alls.

Annonser
Categories:Jag

2 thoughts on “Gubbar

  1. Jag är en sådan där som skall klämma fram minsta droppe om alla gamla ex. Vill veta allt och då menar jag ALLT. Ibland är det inte så bra för min egen hälsa, men att gå i ovisshet är det värsta som finns!
    Tänk om vi skulle åka tunnelbana och han bara skulle peka ut någon och säga ”kolla hon där, henne har jag legat med”. Det går inte jag med på. Jag vill ha koll *garvar stort åt det idiotiska i det jag skriver*.

  2. Det förstår jag 😉 eller det där är så olika men generellt kan man väl säga att nuvarande respektive mkt sällan gillar att höra om gamla ex. R pratar aldrilg om sina. Jag försöker tänka på att inte göra det heller. Varken ris eller ros om man säger så.

    och sen vill jag säga att det är så kuuuuuuuuuul att du bloggar igen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s