Hårig rumpa?

Guiness rekordbok utsåg i förra veckan efter en rafflande hårig final i jakten på världens hårigaste rumpa. Rumpan tillhör en Italiensk man från Palermo i södra Italien som heter Enzo Salvatore.

På frågan om ifall kvinnor tycker att hans håriga rumpa är avtändande skrattar bara Enzo, och berättar att effekten av hans världsrekord har varit helt motsatt, numera översvämmas han av brev från kvinnor som tycker om män med håriga rumpor.
– Jag får säkert en 200-300 brev i veckan, de är alla likadana, från kvinnor överallt i världen, Sverige, England, Danmark, Italien, Japan, alla kvinnor som älskar män med hårig bakdel och de vill alla ha just mig.

Den svenske Italienaren, medieprofilen och proffsboxaren Paolo Roberto bekräftar även denna bild;
– Förutom mina svällande muskler och färgglada personlighet är det just min håriga rumpa som gett mig sån stor framgång bland kvinnor, det representerar hela min manlighet styrkan sitter där, det är som Samsons hår, berättar Paolo Roberto för Svenskbladet.

Sen Enzo blev utsedd till mannen med världens hårigaste rumpa har han även fått ett modellkontrakt, han ska delta i en två månader lång reklamkampanj i Italien där han ska posera naken med rygg och rumpa vänd mot kameran. I Italien anses nämligen kraftig hårbeväxtning för både män och kvinnor ha mycket hög sexuell status, för män är det främst själva kroppsbehåringen samt skäggstubb som anses sexigt, för kvinnor är det armhålan samt överläppen som ska vara bevuxna med hår.

Samtidigt visar en svensk undersökning genomförd av Synovate TEMO att svenska kvinnor är kluvna till kroppsbehåring, 5 av 10 kvinnor tycker att kroppsbehåring är sexigt, då särskilt med betoning på hår på rygg och rumpa. Diverse åsikter värda att notera framkom även i undersökningen, bland annat vill kvinnor att det ska kännas att det är en man de utför älskog med, en alldeles kal rumpa utan kroppsbehåring ansågs vara feminint. 3 av 10 kvinnor uppgav dock att en för hårig rygg skulle utesluta en man som partner för dem vilket visar att toleransen gentemot håriga ryggar är relativt liten.

Bland männen var det hela 8 av 10 män som uppgav att de någon gång fantiserat om att deras partner hade mer hår på kroppen. De områden som svenska män helst ville att kvinnor skulle ha mer hår på var lår, armhåla och överarm. Resultaten är överraskande då de flesta män inte öppet vill erkänna denna hårfixering vilket reflekteras i diverse herrtidningar där retuscherade bilder ofta används där kroppshåren tagits bort. Undersökningen visar dock klart på att svenska män har hemliga fantasier om kvinnors kroppshår.

 

Inlägget hittat på Metrobloggen

 

Kommentarer?

Annonser

One thought on “Hårig rumpa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s