Artiklar i lokalpressen

Idag kom flera artiklar ut i lokalpressen om nedläggningen av resursskolan. Ta en titt och förfäras över oempatiska och pengakåta politiker!

Resursskolan läggs ned

Föräldrar kräver att beslutet omprövas

Ansvarig politiker uttalar sig

 

Så snälla, skriv gärna på namnlistan mot nedläggningen! http://www.namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=3344&fnvisa=namn

Annonser

4 thoughts on “Artiklar i lokalpressen

 1. Åsa:

  Lite till … förr hade de egen budget och egen administrativ personal som behövs. Men de får inga pengar alls och därmed är det skitsnack att inte Bondesson lägger ned skolan, för det blir ju konsekvensen av vad han bestämt!

 2. Åsa:

  Jag antar att du läste det som Bondesson sa. Vilket är en sanning med stor modifikation. 73 barn skall dela på det som 50 barn skulle haft så visst är totalsumman lika stor, men fler barn skall dela på den.
  Han skjuter över ansvaret på rektorerna som får mindre pengar och han anser att det är deras sak att lösa hur de gör med pengarna. Vilket är omöjligt då det saknas massor! Bondesson mörkar hur det verkligen blir!!!
  Artikeln där han uttalar sig är fruktansvärd! Det är hans beslut men låtsas inte om som om det kommer få konsekvenser och att det blir rektorernas fel …

 3. Jag läste… och förstår faktiskt inte riktigt… de barn som har c-pengar har vad jag förstår minst lika mycket pengar med sig idag som förr? Vad är det som gör att föräldrarna då inte kan välja att ha barnen kvar? Vad missar jag?

  Jag vet vilken oerhört viktig del resursskolan är och jag vill att den ska få vara kvar men jag hajar inte varför rektorerna ska lägga ner den??

 4. Du har mitt stöd! Hoppas det rasslar till i och med artiklarna nu så folk får upp ögonen på detta! Jag säger som en av karaktärerna i Simpsons ”Barnen, barnen – vem tänker på barnen?!” Så surt att det ska drabba de barn som har störst behov. Styrkekramar till dig och heja folkets protester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s