Så här är det…

Jag har inte skrivit på skitlänge. Dels beror det på barnen. Jag har inte haft en suck på att komma fram till datorn. Men så finns det en annan anledning. Jag har gått vidare i min andliga utveckling och då har det hänt stora saker. Om jag skulle skriva allt som hänt skulle ni förmodligen förpassa mig till psyk och det vill jag ju inte att det skall hända.

I små drag kan jag säga att jag har utvecklat min andliga förmåga. Har förutom min intuitionskurs tagit en kurs i Reiki. Den har förändrat hela min världsbild och jag är numera väldigt fokuserad på energier. Om just du vill veta vad Reiki är rekommenderar jag dig att ta en titt på http://www.reikiforbundet.se/ där jag är medlem.

Om jag skulle berätta vad det givit mig och mina anhöriga skulle ni gapa av förundran, hur det kan fungera. Men det gör det. Det finns, det fungerar och jag utövar det.

Jag respekterar att du inte tror, i vårt sammhälle är det vetenskap som gäller,  men jag gör det. Jag tror inte. Jag vet. Det är häftigt och så omtumlande. Men var snäll att respektera mig, om du inte tror.  Det finns så mycket som vi inte vet något om. Ingen sanning finns. Tänk på det och kontakta mig gärna för en behandlig 🙂

Annonser

10 thoughts on “Så här är det…

 1. Dig har jag funderat mycket på de senaste dagarna när jag har haft tokont:-(
  Jag provade spikmattan idag iaf… funderar helt allvarligt på att höra av mig till dig.
  Funkar det så funkar det, gör det inte det så har jag iaf fått träffa ett Litet Pyre;-) Vilket skulle göra mig glad:-)

  KRAM

 2. Tack alla söta för kommentarerna! Jag var lite upprörd då jag skrev då en närstående gjorde ned mig och var nedsättande mot mig. Blir så less!

  Skall även tacka Alex som gjort att jag hamnat på denna bana för utan hennes Reiki hade jag aldrig vetat vad det var. Är så glad över att hon finns och ger mig stöd och uppmuntran!

  Jenny:

  I mina hoods! Vad fick dig att åka ända ut hit till andra sidan jorden???
  Kram!

 3. Va härligt att du har hittat någon för DIG som tillför dig och de dina (hittills) positiva saker..

  Själv har jag drabbats av rabies, eller alt. något mildare.. som typ nässelutslag.
  Kliar gör det illa falll och nu har jag genomlidigt hela 4 dagar, så kl. 13:15 blir det dr idag..

  ************

  Åkte förresten i dina hoods igår.. Och mindes när jag var hos er och hade visning.. och mitt vimsande innan jag hittade 🙂

  Roligt att du är tillbaka iallafall..

  Kram J

 4. Jag kan inte annat än hålla med – reikin förändrar hela ens världsbild. Trots att jag utövat reiki i snart tre år blir jag lika förundrad varenda gång…
  Det är verkligen en stor och omtumlande känsla och jag är så glad för din skull!

  Stor kram, vännen!

 5. Alla har sina egna sanningar och det är det häftiga med livet! Vägen till olika människors sanningar måste ta olika vägar bara! Jag är glad att du funnit din och den kan ta dig vart du än vill!

  kram gumman!

 6. Jag är vetenskaplig ut i fingerspetsarna, men respekterar dig naturligtvis ändå och tror att det nog finns massor av spännande saker som kanske en dag kommer att kunna bevisas även vetenskapligt. Om man hittar något som får en att må bra ska man ju absolut hålla fast vid det!!! Stor kram!

 7. Jag här i flera år tänkt gå på reiki, har inte blivit av. Har även funderat på att lägga till det till mina andra utbildningar. Lite samma område, friskvård.

  Skulle behöva reiki idag känner jag! Niklas ligger på sjukhus! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s