Pest

Det är fruktansvärt att lämna mitt barn, på dagis, som stårgråter och säger att jag inte får lämna henne.

 

Gör ont i hela mig.

Annonser

6 thoughts on “Pest

  1. Fast jag måste säga (med tanke på Emsans kommentar, bara för att förklara mig och inte för att såga kommentaren alltså!) att jag är en sådan som säger till så att T säkert vet att jag går, för att smyga eller att de inte riktigt uppfattar att man går kan ju göra dem helt osäkra på om man försvinner när som helst. Jag är väldigt tydlig och ser till att T vet att jag går, men det kanske kan uppfattas som att man tjatar på barnet om man måste upprepa det men inte för att vara elak! Dock kan ofta snabba avsked funka bäst, men jag tror också att det är lite individuellt för barnet.
    Kram!

  2. Ja hua, det skär i mammahjärtat. Men som Emsan skriver så går det ju oftast över minuten efter man har gått. N är ledsen från och till och vi har gått igenom detta ett par gånger. Nu är fröknarna väldigt alerta och tar henne och kramar henne när de vinkar. Känns mycket bra för oss alla. Och jag vet att hon blir glad fort efter. Men ont gör det iaf. Kram!

  3. Visst är det jobbigt som förälder men det går oftast över på någon minut. Händer dagligen på förskolan där jag har min vfu. Det jag har märkt är att en del föräldrar gör det ännu mera jobbigt och drar ut på avskedet. Hej då och en puss och en kram och något i stil med att då ses vi sen i eftermiddag är lagom. Jag var med om en gång då det var ombytta roller. Eller alltså föräldern förväntade sig att barnet skulle bli ledsen och gråta. Stod där och sa gång på gång ”nu går mamma”, ”mamma går nu” ”hej då nu går mamma” ”vinka nu för nu går mamma”. Det är riktigt elakt. Hur är det när du hämtar henne? Är hon glad/ledsen. Vill hon gå hem eller inte gå hem? Är det alltid så här eller är det periodvist? Hoppas att det blir bra! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s