Body

bodyVar på Lindex idag för att prova en vippig kjol som jag skulle vilja ha till fredag. I butiken hängde den fina bodyn som Engla hade skrivit om i morse på sin blogg. En svart sexig sak med lite spets. Blev jätteglad när det även fanns min kupstorlek som annars alltid saknas (idag var priset 99:- istället för 249:-).

 

Glad i hågen gick jag iväg till provrummet för att testa den lilla slinkiga saken och en svart kjol. När jag fått på mig bodyn log jag brett. Herregud! Fnissade för mig själv när jag såg mig själv i denna skapelse. Den var inte gjord för en sliten trebarnsmammekropp som ammat lika många. Den extremt osmarta modellen hade världens tunnaste axelband (som inte klarar av att hålla upp min byst) och enbart tunn spets i ryggen som inte direkt drar åt kuporna fram. Så resultatet blev att mina bröst hamnade under stålbågen. Inte fint. Att jag dessutom har en midja som knappt syns gjorde att jag var spolformad. Nej… fram för mer prisvärda kläder gjorda för kvinnor som verkligen behöver ett lyft.

Det blev ingen kjol (ingen body heller men det fattar nog alla). Jag vet ju egentligen vilken det är jag vill ha och den finns på Indiska. Så det blir nog en tripp dit istället.

Annonser

3 thoughts on “Body

  1. Jag var sååå sugen på den, tills jag provade den. 😦
    Bjuder på bildbevis på bloggen. Hua… Ingen mer body-provning för min del. Man ser hur sur jag ser ut fast ansiktet knappt är med. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s