Julfrossa

rosie

Med julen i antågande börjar jag smida planer för pyssel. Det kommer nog mest stanna vid just planer, men ambitionen finns där i alla fall. Får se hur jag och om jag får till något! En tidning som jag blev väldigt inspirerad av är ”Rosie” (tyvärr är detta deras sista nummer) och har hittat både julgodis och pynt jag vill sätta tänderna i (bokstavligen!).

Annonser
Categories:Jul

5 thoughts on “Julfrossa

 1. Anledningen till nedläggningen är helt enkelt (och här kommer lite mammaslumrande mediekunskap) att annonsörerna inte trott på tidningen och att de haft problem att sälja annonssidor, vilket resulterat i för små intäkter i förhållande till kostnaderna. Bonnier har rätt hårda krav på sina nylanseringar, och de får oftast en begränsad tid på sig att uppvisa lönsamhet. Sen spelar det ingen roll om de har en liten trogen läsarskara, tyvärr är det ju så krasst att det är annonserna som de tjänar pengar på. Sådär, åter till blöjbytena!

 2. Vi har julpysslat lite och mer skall det bli. Men så har mina barn värsta pysselfreaksmamman också! 😉

  Rosie, den tidningen har jag totalt missat. Får väl kolla in det sista numret då.

  Kram!

 3. Minks:

  Enl. deras hemsida:

  ”Tyvärr tvingas vi här meddela att detta nummer (6/08) är det sista nummer som utkommer av outdoor-magasinet ROSIE.

  Trots stor publicistisk framgång under 1,5 år – utmärkelser och ett stort antal läsare och prenumeranter – har den rådande situationen på marknaden gjort att förlaget nödgats ta det svåra beslutet att upphöra med utgivningen av ROSIE tills vidare. Kanske var vi lite före vår tid…
  • Alla vinnare i våra tävlingar (ROSIE nr 5 och nr 6/08) kommer att erhålla sina vinster per post och deras namn publiceras här på ROSIEs hemsida.
  • Mail och frågor gällande ROSIE kommer att kunna besvaras utan problem fram till och med årsskiftet via mailadress red@rosie.bonnier.se

  Tack för oss för denna gång!
  Rosie Stahlin, Mona Ryberg och Gunilla Marklund.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s